VI HOLDER ÅBENT EFTER AFTALE BOOK EN TID

Vores historie

Vores historie

VORES HISTORIE

Hvis du vil kende mig, så skal du kende min historie. Min historie definerer hvem jeg er.

En mands liv er fuldt af gøremål: arbejde, fritid, familie, hobbies, hvor nødvendigheden af hurtige beslutninger er obligatorisk.
Det samme regelsæt gælder, når du beslutter dig for hvad du vil have på.
Dit udtryk er vigtigt, og det rigtige look kan styrke dig og hjælpe dig med at nå dine mål, og give dig en følelse af tilfredsstillelse og success.

Ovenstående er essensen af Schormand. Vores kollektion giver det rigtige look – og gør det enkelt. Simpelt og elegant skandinavisk design sætter dig i kontrol med et moderne fit og tidsløse mønstre og farver betyder, at du altid rammer plet. Når du er klar til rampelyset, så hjælper Schormand dig til at få success.
Kompromisløs kvalitet er indbegrebet af alt hvad vi laver i Schormand. Vores suits er lavet af de fineste italienske metervarer af de bedste europæiske producenter. Værdi og integritet er vigtige dele i vores DNA, og vi tror på, at hver enkelt kunde fortjener unik personlig og tillidsfuld service. Vi bringer dig dit suit indenfor 24 timer, fittet og tilrettet efter dig personligt – hver gang.

Fra det øjeblik du vælger os, vil du føle og opleve The Schormand Difference. Vi forbliver loyale overfor dette øjeblik, og giver dig det rigtige look, det perfekte enkle look du har brug for, som din livslange fashionpartner.

Du lever et travlt liv – Gør det enkelt med Schormand.

© Schormand. All rights reserved.