Ambassadører

Lars Jacobsen

Lars Jacobsen er en forhenværende dansk international foboldspiller, som i dag er expert på Discovery TV. Lars er en af de mest succesfulde danske fodboldspillere i historien, og som en af få spillere har han spillet i Bundesligaen, Premier League og Ligue 1. Han fik over 80 kampe for landsholdet og deltog både i VM- og EM-slutrunder.

Kasper Fisker

Kasper Fisker is a pro football player currently playing for Brøndby IF. He is known for this left foot and above all a very impressive work ratio on the pitch. He contributed in the Danish cup final when Brøndby won the tournament in 2018.

Michael Gravgaard

Michael Gravgaard er en tidligere international fodboldspiller og en af ejermændene bag Schormand. Siden Michael stoppede sin aktive karriere har han arbejdet som TV-vært på fodboldprogrammer og senest arbejdede han som Direktør i Superligaklubben Randers FC.

Claus Elmig

Claus Elming er en tidligere american football spiller og er kendt for sin store passion og forkærlighed for den danske american football scene. Claus slog igennem på tv som en fremragende kommentator og tv-vært, og det åbnede dørene for at være vært igennem en ti-årig periode på Vild med dans.

Mikkel Julius

Mikkel Julius er en musiker fra Århus. Siden han var en stor dreng har han mestret at spille på adskillige instrumenter. Men det var en ukulele, som fik ham i finalen i tv-showet Danmark har talent. Mikkel skriver sine egne sange, og når han ikke optræder med sin musik, så arbejder han på en musikskole i Århus.

Nicolas Kiesa

Nicolas Kiesa er en tidligere Formel 1-kører og han elsker alt som har med fart og motorsport at gøre. I dag er han instruktør for bl.a. Lamborghini og Porsche, og han arbejder sideløbende som expertkommentator når TV3 viser Formel 1 på dansk tv.

Mikkel Bischoff

Mikkel er kendt og respekteret som en af de bedste fodbold-kommentatorer på tv, hvor han arbejder for Discovery Channels. Mikkels viden er unik omkring den danske Superliga og den engelske Premier League. Mikkel har tidligere spillet i begge ligaer for henholdsvis Brøndby IF og Manchester City. Han er en enestående kommunikator med sans for detaljen.

Magnus Bruun

Mød den venligste viking i verden. Magnus er en dansk skuespiller, og i 2015 modtag han prisen Reumerts Talentpris. Men du kender ham nok bedst som den danske krigsherre Cnut i vikinge-sagaen The Last Kingdom – Season 3.

Daniel Svensson

Daniel er tidligere professionel håndboldspiller, og nu er han beskæftiget som ekspert på danske TV2. I de sidste år af hans håndboldkarriere måtte Daniel kæmpe for sit liv, da han ikke bare en gang men to gange blev diagnosticeret med kræft. Kun grundet hans gudsbenådede fighterhjerte er han i dag erklæret helt rask.