Vores råvarer, produktion & kvalitet

Vi bruger primært 4 Italienske uldleverandører, der alle hører til i den absolutte høje af kvalitetsskalaen. Italiensk uld til jakkesæt er bredt anerkendt som værende det bedste, der findes på markedet. I vores valg af design vægter vi det klassiske og tidløse look højere end lysten til at jagte forbigående trends. Vi er dit sikre valg på jakkesæt. Du kan læse mere om vores leverandører her:

www.marzotto.it

www.guabello.it

www.marlane.it

www.vitalebarberiscanonico.com

De fleste af vores jakkesæt leveres i en såkaldt super-kvalitet. Et super-nummer på et jakkesæt er branchens egen kvalitetsmålestok på ulden. Nummeret er et udtryk for hvor tynd uldfibrene i metervaren er. Jo højere nummer, jo tyndere fibre og dermed finere metervare. Jo finere metervare, jo mere overlegen finish, fleksibilitet og komfort. Et Schormand jakkesæt leveres i uld fra Super120s til Super150s, hvor du har optimal balance mellem elegance, komfort og holdbarhed.

Vi producerer kun vores kollektion i Europa. Kvaliteten er generelt bedre fordi viden om produktion af især jakkesæt er større end andre steder. Den er simpelthen gået i arv i generationer. Desuden og mindst lige så vigtigt, så er det nemt for os at besøge vores producenter, hvor vi bl.a. også holder øje med om de lever op til reglerne om bæredygtig tekstilproduktion. Sidst men ikke mindst så ved vi også med sikkerhed, at det vi bestiller er produceret under ordentlige forhold! Det er bl.a. et udbredt problem med produktion i Østen.

Det afhænger meget af hvordan du bruger det, og hvor godt du passer på det. Der findes mange gode råd og vejledninger til at vedligeholde dit jakkesæt. Det bedste vi kan give er at bruge den sunde fornuft. Når du køber et Schormand jakkesæt køber du noget af den fineste uld, der er på markedet. Det ser godt ud, og føles rigtig lækkert. Omvendt kan du heller ikke behandle det som dine jeans og hættetrøjer. Hvis uheldet er ude og der sker noget med dit jakkesæt, snakker vi altid om årsagen og finder en løsning.

Schormand konceptet

Vi ønsker du får den helt rigtige følelse, når du bruger vores jakkesæt! Et jakkesæt skal sidde ordentligt. Vi er heldigvis forskelligt sat sammen, og derfor fitter vi altid vores jakkesæt på dig. Vi sørger for jakkesættet kommer til skrædderen, og det er håndværk du kan stole på. Når du får jakkesættet sidder det helt perfekt på dig. Vi ved hvor vigtigt alle detaljerne er. Selv en cm kan gøre en stor forskel! Forskellen fra Schormand og mange andre jakkesæt-leverandører er vi har skrædderarbejdet med i prisen. Derfor lover vi dig et perfekt velsiddende Schormand jakkesæt til markedets bedste pris!

Mens du prøver dit udvalgte jakkesæt, så kommer vi med vores anbefalinger til det perfekte fit for dig. Vi lytter naturligvis til dine ønsker, og sammen finder vi den bedste løsning for dig. Vi beder typisk skrædderen ændre på længden af buks og jakkeærmer, bredde og/eller længde på jakken, livvidden eller sædet på buks, bredden på bukseben osv. Alle de små detaljer der gør, at jakkesættet bliver helt dit eget – og til markedets bedste pris.

Det er meget enkelt. Finder du et lignende skræddersyet jakkesæt hos en anden leverandør til en lavere pris*, så matcher vi prisen og giver dig en skjorte oveni handlen. Typisk koster en skræddertilpasning på et jakkesæt efter vores standard ca. 750 til 1.000 kr. Den omkostning har du ikke hos Schormand.

*Vi matcher prisen (ikke udsalg og særtilbud) på sammenlignelige jakkesæt inkl. skræddertilkøb

Det første du skal kigge efter er om der er polyester i jakkesættet. Polyester er plastik, og dermed billigere end rigtig uld, og det giver dårlig komfort. Et Schormand jakkesæt er ægte Italiensk kvalitetsuld! Det næste du bør kigge på er hvor jakkesættet er produceret. Produktion i Østen er noget billigere end Europæiske producenter, og generelt er kvaliteten også derefter. Schormand producerer kun i Europa. Så ved vi også med sikkerhed, at det er produceret under ordentlige forhold!